Selecteer een pagina

Cafetaria Doklanden

Cafetaria Doklanden

Cafetaria algemeen:

Wij zijn een onafhankelijke cafeteria. Wij bepalen dus zelf onze eigen kwaliteiten ons eigen assortiment, dat we continu afstemmen op de behoefte van onze gasten. We gebruiken alleen de beste producten, terwijl we daarnaast ook onze eigen hoogwaardige producten aanbieden. Zo ook houden we ons aan de regels van”Verantwoord Frituren in vloeibaar frituurvet” Geniet ter plaatse van uw keuze uit de Cafetaria Menukaart of maak een selectie voor thuis of bedrijf uit de MeeneemMenu’s, maar u kunt ook kiezen om even in het Restaurant afstand te nemen van de dagelijkse sleur.

 

Prijslijst Cafetaria Doklanden

Interieur Doklanden

Verantwoord Frituren:

Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen, en, maar dat wist u al, een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Cafetaria’s die Verantwoord Frituren bakken niet alléén in vloeibaar frituurvet, maar houden zich ook aan de ‘Spelregels Verantwoord Frituren’, spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites. Verantwoord frituren begint daarom met het naleven van de volgende regels:

  • de frituuroven wordt goed schoon gehouden
  • de thermostaat van de frituuroven werkt correct en wordt iedere 2 maanden gecontroleerd het frituurvet wordt regelmatig gefilterd
  • het frituurvet wordt tijdig ververst
  • de frites en snacks worden bij de juiste temperatuur in de frituuroven gebakken
  • de frites en snacks worden ontdaan van overtollig vocht en kruim gebakken
  • de frituuroven wordt afgedekt als er niet gefrituurd wordt

Deze maatregelen zorgen er voor dat het frituurvet ten tijde van gebruik gezond blijft.

r>

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]